Το Ξενοδοχείο μας, Βουρβουρού, Χαλκιδική - Anna Karra
corner corner

Το ξενοδοχείο μας στη Χαλκιδική

Καλωσήρθατε στα Στούντιο και τα Διαμερίσματα μας

Το ξενοδοχείο μας στη Χαλκιδική είναι ιδανικό για ήσυχες, άνετες και ξεκούραστες οικογενιακές διακοπές. Το συγκρότημα μας αποτελείται από στούντιο και διαμερίσματα που βρίσκονται δίπλα στην παραλία της Βουρβουρούς. Αν θέλετε να περάσετε αξέχαστες ειδυλλιακές διακοπές συνδιάζοντας το καταπράσινο του βουνού με το γαλάζιο της θάλασσας, ατενίζοντας το πανέμορφο νησί του Διάπορου και τα άλλα νησάκια που βρίσκονται στον κόλπο από τη μεριά του Αγίου Όρους, τότε επισκεφτείτε το κτήμα μας, που βρίσκεται πάνω στην παραλία της Βουρβουρούς, στη Σιθωνία της Χαλκιδικής.

corner corner
corner corner

Διαμονή στη Χαλκιδική

Το συγκρότημά μας, πλήρως ανακαινισμένο με υλικά φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο και ιδιαίτερα προσεγμένο, αποτελείται από 10 διαμερίσματα με θέα τη θάλασσα και το κατάφυτο κήπο μας με ελιές, πεύκα και λουλούδια.

Στούντιο στη Χαλκιδική

Τα στούντιο μας είναι 25 τετραγωνικά μέτρα και δίχωρα. Διαθέτουν ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι και μια πολυθρόνα που γίνεται μόνο κρεβάτι. Επίσης, σε έναν ξεχωριστό χώρο διαθέτουν έναν καναπέ – μονό κρεβάτι, μαζί με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα.

Στούντιο-Διαμερίσματα στη Χαλκιδική

Το στούντιο-διαμερίσματα μας είναι 30 τετραγωνικά μέτρα, δίχωρα και βρίσκονται μπροστά στη θάλασσα. Διαθέτουν ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι και σε έναν ξεχωριστό χώρο ένα καναπέ-κρεβάτι, ιδανικό για 2 μικρά παιδιά. Επίσης έχουν πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα.

Διαμερίσματα στη Χαλκιδική

Τα διαμερίσματα μας στη Χαλκιδική είναι εώς και 75 τετραγωνικά και βρίσκονται μπροστά στη θάλασσα. Κάθε ένα από τα διαμερίσματα μπορεί να φιλοξενήσει εώς και 6 άτομα, καθώς επίσης και ΑΜΕΑ.
corner corner
corner corner

Υπηρεσίες

Στον κήπο μας βρίσκεται κοινόχρηστος χώρος barbeque για τους πελάτες μας. Επίσης, σε διαφορά σημεία του περιβάλλοντος χώρου μας πάνω στη θάλασσα υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένοι χώροι με τραπεζοκαθίσματα, πουφ, αιώρες ή ξαπλώστρες με σκοπό την χαλάρωση και την ευχάριστη διαμονή των πελατών μας.

corner corner
corner corner

Σχετικά με τη Χαλκιδική

Η χερσόνησος της Χαλκιδικής βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τη Θεσσαλονίκη, τη μεγαλύτερη πόλη της Βορείου Ελλάδας. Αποτελείται από τρεις μικρότερες χερσονήσους: την Κασσάνδρα, τη Σιθωνία και το Άγιο Όρος. Ενώ η πρόσβαση στην μοναστική κοινότητα του Αγίου Όρους επιτρέπεται μόνο σε άνδρες και έπειτα από ειδική άδεια, οι άλλες δυο χερσόνησοι αποτελούν δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς.

corner corner
corner corner

Πολιτική

Δείτε την πολιτική άφιξης και αναχώρησης, όπως και την πολιτική ακυρώσεων και κρατήσεων του καταλύματός μας.

corner corner