Διαμονή στη Βουρβουρού, Χαλκιδική - Anna Karra
Μοναδική χαλάρωση

Διαμονή στη Χαλκιδική

Προσφέρουμε φανταστική διαμονή στο διάσημο χωριό Βουρβουρού της Χαλκιδικής. Το ξενοδοχείο μας είναι πλήρως ανακαινισμένο με υλικά φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο και ιδιαίτερα προσεγμένο. Η φιλοξενία στο συγκρότημα μας αποτελείται από 10 διαμερίσματα και στούντιο, πλήρως εξοπλισμένα με υπηρεσίες όπως WiFi, πανέμορφο κήπο με ελιές, πεύκα και λουλούδια, παιδική χαρά, ιδιωτικές βεράντες με θέα τη θάλασσα, χρηματοκιβώτιο και άλλα. Επίσης, σε μια έκταση 8 στρεμμάτων διαθέτουμε μπάρμπεκιου, σκεπαστο πάρκινγκ, παιδική χαρά που αποτελειται 3 κούνιες και μια τσουλήθρα, τραπέζι του πιγκ πογκ, όπως και 5 ποδήλατα για να απολαύσετε τη βόλτα σας στη Βουρβουρού.

Δείτε την διαμονή μας: Στούντιο | Στούντιο-Διαμερίσματα | Διαμερίσματα

Στούντιο στη Χαλκιδική

Τα στούντιο μας είναι 25 τετραγωνικά μέτρα και δίχωρα. Διαθέτουν ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι και μια πολυθρόνα που γίνεται μόνο κρεβάτι. Επίσης, σε έναν ξεχωριστό χώρο διαθέτουν έναν καναπέ – μονό κρεβάτι, μαζί με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα.

Στούντιο-Διαμερίσματα στη Χαλκιδική

Το στούντιο-διαμερίσματα μας είναι 30 τετραγωνικά μέτρα, δίχωρα και βρίσκονται μπροστά στη θάλασσα. Διαθέτουν ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι και σε έναν ξεχωριστό χώρο ένα καναπέ-κρεβάτι, ιδανικό για 2 μικρά παιδιά. Επίσης έχουν πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα.

Διαμερίσματα στη Χαλκιδική

Τα διαμερίσματα μας στη Χαλκιδική είναι εώς και 75 τετραγωνικά και βρίσκονται μπροστά στη θάλασσα. Κάθε ένα από τα διαμερίσματα μπορεί να φιλοξενήσει εώς και 6 άτομα, καθώς επίσης και ΑΜΕΑ.